Parea familia perfecta. El si ea se iubeau si au decis sa isi imparta iubirea mai departe cu alte suflete mai mici. Nu unul sau doi ci sase. Ii cresteau frumos, decent si liberi sperand la un viitor minunat pentru toti pana intr-o zi cand el, tatal, in urma unui infarct s-a dus….

Cand boala loveste, nu te intreaba cati bani ani in cont, daca ai o viata perfecta sau daca esti singur si fara vreun sprijin.

Uite si tu ce semne de carte …..pline de optimism scrise  de pusti a caror tata s-a dus de 4 ani la ceruri, mult prea devreme iar mama lor, singurul sprijin ramas nu a clacat, a invatat sa lupte desi duce pe picioare 2 tipuri de cancere.

 

4o de ani, 2 cancere si 6 copii.

Mariana Daniela Dascalu se numeste mamica eroina ce creste singura 6 suflete la fel de puternice ca si ea. Este de un optimism incredibil. Chiar daca in adancul sufletulului poate are inca nedumerirea “de ce-ului”totusi a avut puterea sa scrie printre lacrimi:

“…..de ce (tot) eu ?!….de ce (tot) mie ?!….. de parca sunt intr o continua lupta. In primul meci am pierdut si am ramas singura. Eu si copiii. Au urmat ani care m-au calit. Zic eu. Dar se pare ca lupta nu s a terminat. De parca cineva mi-ar interzice sa fiu fericita……


Doar ce am incheiat un episod si cum “viata bate filmul “….incep de maine ep.2. alte drumuri,alte tratamente,aceeasi durere.
Lacrimi….durere….framantari. Dar, precum ploile de vara, furtunile nu tin mult. Tin atat cat sa eliberez presiunea,imi sterg lacrimile si “ma ridic”. Daca eu am fost “aleasa”…n am incotro, voi deveni si mai puternica. Mai puternica decat credeam ca pot fi. Promit ! Ptr mine,ptr copiii mei …pentru voi toti ! 

Copiii sunt premianti, o rasplatesc pe mama prin rezutatele lor la scoala si in sport!

Sunt in lotul national de gimnastica….

 

Pentru orice alt tip de donatie hrana sau rechizite, vestimentatie aici este  adresa doamnei este: Mariana Daniela Dascalu strada Salcamilornr 20A, Constanta. Telefon:0766733585 

Din dragoste pentru un semen in nevoie, daca nu poti tu ajuta, da mai departe. Impreuna vom reusi sa  aducem un strop de fericire acestei familii.

Pune-te o secunda in locul ei…ce ai face?

Sunt Elena si iti mutumesc ca citesti acest articol si il dai mai departe unui prieten.

11 COMMENTS

  1. Elena, multa putere si succes iti doresc cu aceasta campanie! Sunt foarte impresionata de situatia acestei familii! Sper sa se gaseasca multi oameni de bine care sa ajute!

  2. Din pacate aceasta mamica eroina a pierdut lupta cu viata.Ieri 11.04.2018 a avut loc inmormantarea.Este o situatie disperata cu acesti 6 copii ramasi fara niciun sprijin.Haideti sa gasim o solutie,poate printr-o fundatie,altceva nu stiu,nu imi vine ceva exact acum prin cap.
    Fiul meu este in clasa cu acesti 2 frati care fac gimnastica.

    • Buna Diana, am aflat de pierderea Danielei.Eu nu sunt din Constanta insa astat cat pot si ma pricep voi ajuta copiii.Cine se va ocupa de contul Danielei poti afla?Multumesc.

  3. Nu stiu cine se va ocupa de cont,poate o sa aflu zilele urmatoare.Mai multe va scriu pe mail sau daca aveti cont de fb

    • Buna Andreea, copiii sunt bine. Bunica materna si unchiul din partea mamei au grija de ei. Au primit in dar o casa iar cei de la emisiunea Visuri la Cheie au renovat-o.Sunt foarte multe articole acum despre ei pe net.Sunt bine(dar fara mama si tata).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.