20148679

Rufe patate de rugina?
Cum am descoperit, cum am procedat?

Azi mi-am planificat sa imi rezolv cat mai multe treburi, ca maine, duminica sa stau, sa ma relaxez. Mi-am pus pe lista sa aspir casa, curatat, gatit, rufe de pus la spalat la masina ( bine vreo 2, 3 masini, o nimica toata) apoi sa merg la cumparaturile saptamanale dupa ce mi-am fi terminat toata rutina de sambata dimineata. Bun. Am scris fiecarui membru al familiei ce atributii au si am plecat la shopping.

La intoarcere am strans rufele de pe sarma, de la uscat si surpriza am vazut pete de rugina pe lenjerii.

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri cu care te poţi confrunta este atunci când hainele tale încep să se pateze de rugina si de mucegai după ce le-ai scos din maşina de spălat dar, exista solutii pentru orice, rabdare sa avem!

Cum am procedat:

Am scos suportul de detergent afara si l-am spalat bine in chiuveta cu peria de vase. Apoi, pentru a curata bine in interiorul masinii de spalat, in zona de unde am scos suportul de detergent, am preparat o solutie astfel :

Am pus intr-un pulverizator detergent de vase, bicarbonat si solutie anticalcar si anti rugina si am lasat sa actioneze 10 minute apoi am pus si in masina de spalat un ciclu cu otet, alt ciclu cu solutie speciala Sano

Am curatat si filtrul unde am gasit monedele din imagine, pot spune ca am spalat bani???

Straluceste masina mea acum de zici ca e noua!

Acum poţi să îţi cureţi maşina de spălat printr-o metodă simplă şi să o faci să arate ca nouă, mai ales când este vorba de cuva în care  pui detergentul dar si in cuva unde sunt spălate hainele. Masina ta de spălat ar trebui să fie acum curată, funcţională şi fără urme rugina si mucegai. Iar procedura de curăţare nu costă mai mult de 10 lei.

In speranta ca informatiile mele va sunt utile lasati-mi un comentariu iar daca timpul va permite va invit si pe canalul meu de YouTube-Acasa cu MamI, sa imi fiti alaturi in calatoria mea de femeie, sotie si mama de trei prichindei!

Va imbratisez cu drag, Elena!