cover-mdc

Romeo din 2017 se indragosteste de Julieta si ea de el. Se iubesc nebuneste …
si apare mini Romeo.

Asa si…..

Romeo si Julieta se panicheaza. Intreaba ea in stanga si in dreapta ce si cum sta treaba cu graviditatea, vine mama-sa si soacra-sa sa o ajute  cu sfaturi care mai de care si el…el…..Romeo ma, saracu’ de el, de el uita toata lumea ma sa il sfatuiasca.

Incearca si el, ba sa caute pe net ba sa discute cu Julieta cum sa pregateasca camera mormolocului si toate etapele aferente dar cu scosul din spital au uitat complet.

Cum se face? Cum sta treaba? haine aduce toata lumea dar scoica aia de scos copilu’ de unde o cumpara? Cum se monteaza corect? Pe scaunul din fata sau cel din spate? Mai bine in spate ca are grija Julieta si gata Romeo a scapat de o grija doar la trafic sa fie atent..

Bine, bine dar daca si Julieta are nevoie de atentie si nu poate sa aibe grija de mini Romeo cum asigura corect scaunul de bebelusi  tata Romeo?

– Nu-i panica Man!!

Relax Romeo, pentru asta exista Sofia Frunza si al el seminar Modern dad’s Challenges din 5 iulie. Acolo vei invata si cum il scoti din spital pe mini Romeo si ii montezi corect scoica,  apoi scaunelul necesar per categorie de varsta  cand o creste mini Romeo si poate si mini Julieta si te duci pe la varu din Ardeal ca de, trebuie sa te mandresti si tu cu Julieta ta si  cu  mini voi!

D’asta zic nu-i panica man, relax and go la seminarele Sofiei!

P.S. Alo Romeo, da-i si tu o bere ca ti-am dat pontu’?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.