Comunitatea de bloggeri devine familia Digital Parents Talks!

Parenting PR

La inceputul anului cercetam pe internet ce faci dupa ce ti-ai facut blog. Cum te promovezi, cum scrii, ce scrii, orice informatie pentru mine o acumulam ca un aspirator. Asa am dat de grupuri si unul in special ce m-a impresionat prin deschidere, rabdare si unitate Digital Parents Talks fondat de doua femei extraordinare Ana si Lavinia ce s-au unit… with love ..sub numele de ParentingPR

Parenting PRCum a fost prima mea experienta am povestit pe blog in articolul Emotii de bloggerita incepatoare  .

Editia a VIII a DPT a fost despre comunitate, branding personal și SEO. De la speakerii invitati am aflat multe informatii utile ce ma ajuta sa ma dezvolt pe nisa mea.

Moderatoarea Ana Nicolescu aka mamicaurbana.ro  a avut inspiratia sa ne intrebe din timp ce am dori sa aflam de la invitate, fiecare povestind din experienta proprie si asa aflat despre:

1.Evelina Nicula-Specialist in marketing si managing partner la KINDERPEDIA a contribuit la dezvoltarea şi lansarea platformei, prima platformă dedicată comunicării între grădiniţe, educatori şi părinţi. Evelina, dupa cum spunea si Ana in prezentarea ei, Evelina la #DPT8 a povestit despre cum a creat comunitatea de părinți și de educatori și cum a ajutat-o tehnologia să facă acest lucru.

 

2.  Ioana Chicet-Macoveiciuc  aka Printesa Urbana  ne-a vorbit la #DigitalParentsTalks  despre comunități și branding personal, despre cat de mult a afectat-o comentariile rautacioase dar si despre nevoia de a-si  inregistra brandul sau la Osim in 2011, la cativa ani de la lansare. Credeam ca ma voi intalni cu un om fitos cu echipa mare in spate care face sa totul sa iasa perfect in online dar am gasit un om sincer, cald cu emotii ca si noi, un om simplu si valoros.

3 Lavinia Pavel. Cea de-a doua organizatoare a acestui eveniment, ne-a vorbit despre SEO, despre cum si cat e bine sa te promovezi, keyword si Meta, lucruri de care auzisem dar nu stiam ce sunt. Lavinia ne-a explicat cu rabdare, mai ales unui cap-sec ca mine!Multumesc Lavinia!

4 Lucia Radu-Simota aka mamicaautentica.ro, fondatoarea learning Hub. Sub indrumarea ei copii nostrii au fost fascinati de minunata lume a lui Rapunzel si  împreună cu echipa Disney Channel au creeat un workshop special cu diorame pentru a sărbatori lansarea serialului “O Poveste Încâlcită” la Disney Channel. 

5.Diana Ghinda gazda comunității Training Café ne-a povestit despre comunitate si triburi, despre cum ne putem forma și activa o comunitate în jurul blogului nostru.

La un an de la infiintare comunitatea s-a transformat in familie. Atat de mult ne-am unit a demontrat-o usurinta cu care ne-am mobilizat sa facem o surpriza de neuitat Anei, Laviniei si tuturor celor prezenti. La multi ani noua! La multi ani #DPT8! La zi aniversara am primit si cadouri.

Multumim in primul rand locatiei  Conacul Golescu Grant fara de care evenimentul nu ar fi avut loc apoi Aqua Carpatica, Bioderma, LearningHub, Kinderpedia by OneTouch, DisneyChannel, Parenting PR precum si super fotografului Cristinei Nichitus

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.