DEZINFECTANTI

Faceti-va analizele doamnelor si domnilor, macar cele anuale!

 

Dupa ultima nastere acum trei ani, eu si sotul meu nu am mai avut timp sa avem grija si de noi, sa ne acordam atentia cuvenita sanatii. Tot timpul atentia a fost canalizata catre copii sa le fie bine, sa manance sanatos, sa joace si gandeasca sanatos apoi treburile casei, gradinii, joburilor….mai putin am avut grija de noi.

De curand am spus ok este timpul sa ne prioritizam treburile si sa dam atentie mai multa sanatatii. Cancerele sunt atat de raspandite, rata mortalitatii a crescut subit in ultimii ani.

Alimentatia, stresul, neodihna, poluarea factori ce in ultima vreme sunt de cea mai proasta calitate.

Buuun, am fost si am facut analize eu si sotul meu. Ale sale bune, multumesc Bunului Dumnezeu, ale mele proaste. M-am pricopsit cu Helicobacter Pylori.

Acum incepe stresul meu asta pentru ca nu am cunostinte medici sa imi interpreteze analizele prin whatsapp, la ceas de seara. Pana urmatoarea zi dimineata am cercetat internetul, mi-am innebunit prietenii care cum stie daca a patit asta, daca e grav, bla bla…

Nu as fi fost atat de panicata daca nu vedeam pe net ca aceasta bacterie duce catre cancer de stomac si mai ales ca 80% din populatia Romaniei o are si poate chiar a planetei.

De seara pana dimineata nu am inchis un ochi. Frica, panica, transpiratie rece! cred ca emotional am fost atat de distrusa incat mi-am panicat si sotul si intreaga familie si asta pentru ca am in familie cazuri de cancere.

Sa revenim.

Am repetat analiza strict pentru cercetarea bacteriei si surpriza o am si in sange. Partea buna este ca e tratabila caci procentele mele sunt de nivel incipient!

Mi s-au prescris 3 tipuri de antibiotice  pentru 2 sau 3 luni plus pansamente gastrice, regim si igiena stricta!

Cine a declarat razboi acum bacteriei? eu! Cum a aparut bacteria simplu din aer, apa si atingeri.

DEZINFECTANTI

Am inceput fireste mega curatenie in casa, igienizare ca la carte. Nu, nu sunt nebuna sa imi contruiesc un glob de sticla lipsit de bacterii insa vreau sa traiesc sanatos macar acasa!

Multumesc Celui de sus ca am gasit la timp bacteria si exista solutii. Nu am scris acest articol sa cer compatimire ci pentru a trage un semnal de alarma ca ne-am umplut de noi bacterii din cauza mizeriilor din aer, apa, sol…..

De data aceasta chiar va rog, care cum doriti sa share-uiti acest articol pentru constientizare!

Traim intr-un Bucuresti infect si la orice pas ne putem imbolnavi mai rapid decat brazilienii sau indienii de prin ghetourile pe care le vedem la Tv si sunt reale, pentru ca bucurestenii sunt printre cei cu imunitatea cea mai scazuta din tara!

Sunt Elena si sunt in razboi cu bacteriile atat cat pot!

Alege sanatatea, fa-ti analize cat mai repede!