Mesaje personalizate.Sursa Pinterest

Mesaje de Sarbatori!

 

Comunicarea mesajelor in preajma Sarbatorilor de iarna sau de Pasti a devenit atat de facila in ultimii 10 ani si asta datorata dezvoltarii tehnologiei. Totul de petrece aproape instant, internetul avand o viteza uimitoare in tara noastra, spune un sondaj ca suntem in top 5 tari in lume.

   La multi ani tuturor! Sarbatori fericite? Ne scriem mesajele pe wall-ul din facebook, whatapp sau scriem de mana?

Aceasta dezvoltare a facut ca scrisul de mana pe foaia de hartie sa dispara incet-incet. Nici eu nu fac exceptie si da, utilizez si tehnologia respectiv facebook si whatsapp in a transmite mesaje evitand in unele cazul a suna persoana respectiva din varii motive.

Comoditatea pe care ne-o ofera un smartphone sau un computer a devenit atat de raspandita incat nu ne mai pasa daca scriem un mesaj in asa fel incat sa fie potrivit pentru toti amicii, prietenii sau rudele fie din pagina de facebook fie din agenda telefonului prin aplicatiile preferate. Totul la gramada, copy-paste si gata ne-am facut datoria de a fi in trend cu mesajul de La multi ani, Sarbatori fericite, Paste fericit si alte urari frumoase sau mai putin frumoase.

De curand am trimis unui prieten drag un cadou peste mari si tari dar am scris pe o bucata de hartie gandurile mele sincere. Asa de bine m-am simtit, greu de explicat in cuvinte ce senzatie am trait, americanii o numesc personal touch. Interesant sentiment.

Mi-am amintit apoi de un moment emotionant intre mine si sotul meu si efectul scrisului de mana. In urma cu cativa ani se lansa in Bucuresti o mica afacere ce promitea sa livreze gratuit scrisori, mesaje catre cei dragi utilizand emotia ce o transmitea scrisul de mana.

Livrez dragoste se numesc si am fost printre primii ce au crezut in ei. Am vazut o stire si am zis wow o idee geniala sa ii trimit sotului la birou o scrisorica cu mesaj de gratitudine. Efectul a fost fantastic. Nu serbam nimic insa scrisul caligrafic pe hartie a transmis parca emotia mesajului meu plin de recunostinta.

So, poate tehnologia anului 2017 sa transmita atata emotie, sa transmita exact sentimentele din mintea si inima noastra?

Mai avem vreme sa scriem un mesaj individual familiei sau prietenilor?

Goana dupa un nu-stiu-ce, pe repede inainte si cu dorinta de a vedea un raspuns aproape instant sterge incet-incet bucuria deschiderii unui plic venit in zile-distanta?

In noul an mi-am propus ca printre planurile mele sa includ si achizitionarea unei calimari, pana de scris si hartie patinata. Sunt sigura ca cel sau cea care va primi o scrisoare de la mine va schita nostalgic un zambet.

Sunt Elena si va imbratisez cu drag!

25 decembrie 2017

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.