“Un lider este un om care are viziune, idei, inspira, este empatic, are incredere in fortele proprii, este responsabil, face performanta. 

Un lideras e orice copil, un copil care e curios si intreaba, care viseaza si indrazneste sa infaptuiasca, care spune lucrurilor pe nume cu curaj.”

Monica Popescu, PR-ita cu suflet minunat, de la radio Itsy Bitsy m-a invitat la Gala Itsy Bitsy – editia a treia, pe 30 ianuarie  la Le Chateau, sa vedem cum facem ca liderasii de azi sa devina liderii de maine! 

Am fost atat de entuziasmata de invitatie ca pur si simplu radiam si topaiam prin casa cand am citit emailul. Eu Elena Santos, actualmente blogatita cu potential mare, voi fi in aceeasi incapere, maiestuasa de la castel, cu atatia oameni valorosi si frumosi sufleteste , oameni care inca mai cred in altruism, in valori, in iubirea de semen fie ca vorbim de sport, cultura, parenting sau mai ales sanatete.

Am fost usor panicata pentru ca de 4 ani de cand am schimbat domeniul meu de activitate nu mai iesisem la o Gala atat de valoroasa. In trecut, a fost o vreme cand eu organizam aceste gale sau participam ca invitat datorita functiei avute.Trecutul e trecut,  am avut experiente frumoase dar ce fac acum. Elena Panicata!

Dress code era impus de eveniment in sine”Gala” dar si de somptuozitatea locatiei – Le Chateau!

Ce are o mamica in garderoba? cateva haine mai acatarii de iesit la o cafea, haine de mers la supermarket si haine de casa. Toate costumele mele si rochitele erau frumos impachetate in cutii si depozitate. In dimineata evenimetului am realizat ca nu aveam o rochie curata si calcata sa merg la castel. O si vedeam pe Cenusereasa in mintea mea numai ca bageta magica a zanei a fost cardul sotului. Multumesc Nelson. Elena Radiaza.

 

Bun am rezolvat cu rochita, machiaj, poseta, m-am urcat in caleasca mea cu cai putere si la castel Elenita!

Elena Santos la castel, wow…..asta imi e locul!

Sigur in alta viata am fost vreun soi de lider sau regina ceva ca tare mi-a mai placut si castelul si subiectul serii despre lidership si valori.

Primirea a fost exact ca la premile Oscar, covor rosu, cameramani, fotografi, vin spumant si passaround cu bunatati.

Perfecta organizare cu felicitari! Elena Radiaza!

Am socializat cu mamici blogarite, ne-am pupat, ne-am admirat tinutele, ne-am facut complimente cat de frumoase suntem si am realizat ca un pic de grooming iti schimba vibeul si iti da incredere mai multa in tine. Elena Radiaza!

Las mai jos premiile serii per fiecare categorie nu inainte de a va relata momentele care m-au marcat.

 

 

1.Leo pustiul fenomenal, de 10 anisori cred, a fost Master of Ceremony, imbracat in costumas alb de gala a data gata intregul public. Elena s-a amuzat!

2. Discursurile emotionante ale fondatorilor Itsy Bitsy Nadia si Felix Tataru. Elena a luat aminte!

3. Marcel Iures si raspunsul emotionant la propria intrebare: Ce este sacru? tu copile! apoi a imbratisat toti copiii de pe scena. Elena s-a emotionat pana la lacrimi!

4.Vlad Voiculescu, MagiCamp Marinus Galbenus…Elena a plans! De furie si bucurie!

Povestea lui Marinus Glbesnus e de domeniul suprarealului. M-au atins si furnicat cuvintele lui Vlad prin toate venele mele, toti porii, tot ce eu sunt s-a scurcircuitat in 3 minute de poveste. Cum frate ca mama sa iti abandonezi copilul bolnav?Cum? Cum un tata simplu cu putini banuti s-a luptat pentru viata fiului sau. Cum un tata nu a renuntat la lupta, nu si-a deconectat de la aparate copilul in coma cand medici i-au spus sa-si ia adio….Cum a putut sa aibe puterea si credinta ca fiul sau va trai tinandu-l o noapte intreaga in brate….iar mama l-a abandonat? Iubirea, iubirea de semen invinge! Marinus Galbenus a iesit miraculos din coma cand medicii se pregateau de finalul dureros! Marinus Galbenus traieste azi datorita  iubirii tatalui, datorita lui Vlad Viculescu. Mama l-a abandonat!..

Elena s-a ambitionat sa creada acum ca puterea lui impreuna poate salva vieti.

Eu, eu sunt Elena si ma voi implica si mai mult in actiuni caritabile, de orice fel atat cat Dumnezeu imi da putere sa o fac pana la capat!

Multumesc Nadia&Felix, Monica Popescu & mamici bloggerite pentru ca in aceasta seara m-am simtit extraordinar, m-am simtit regina, femeie, om, mama, exemplu pentru copiii mei, liderasii de maine!

Sunt Elena si va imbratisez!

Premiile acordate liderilor le atasez aici cu gandul ca toti suntem lideri. exemple pentru liderasii de maine: 

 

Liderii anului 2017 premiaţi la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Lideraşi

Bucureşti, ianuarie 2018

Cei mai implicaţi Lideri ai anului 2017, care au construit cu inspiraţie şi generozitate proiecte de impact pentru o viaţă mai bună a copiilor şi părinţilor, au primit recunoaştere şi apreciere aseară la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Lideraşi.

Pentru că liderii de azi inspiră generaţia de mâine, Itsy Bitsy FM susţine proiectele şi oamenii care îi ajută pe copii, să îşi dezvolte leadershipul personal pentru a reuşi în viaţă şi premiază  liderii care susţin dezvoltarea celor mici prin proiecte de educaţie, sociale, sportive, culturale, muzicale etc.

Liderii care au primit trofeele Itsy Bitsy şi au fost aplaudaţi aseară pe scena castelului din inima capitalei – Le Chateau sunt:

Liderul anului 2017 în Social Media este Atena Boca, cea care a reuşit să creeze o comunitate de peste 40.000 de părinţi în toată ţara, care, într-un mediu empatic şi decent, se ajută unii pe alţii şi primesc sfaturi de la specialişti, zi şi noapte. Comunitatea LaPrimulBebe a depăşit online-ul, având la activ aproape 70 de evenimente cu peste 8.500 de părinţi în săli din toată ţara. De asemenea, Ana Nicolescu şi Ela Crăciun s-au remarcat în 2017 cu proiectele lor în social media.

Liderul anului 2017 in Parenting este Diana Stănculeanu, psihoterapeuta, coordonatoarea de programe de la Asociatia Salvaţi Copiii, vocea care trage mereu semnale de alarmă şi explică adulţilor ce pot face mai bine pentru copii. Diana s-a implicat în numeroase proiecte pentru copii şi părinţi, de la campanii de prevenire a bullying-ului, până la conferinţe precum „Cultivarea inteligenţei parentale prin curaj, compasiune şi conectare”. Alături de Diana Stănculeanu, în 2017 s-au remarcat ca lideri în parenting Mirela Horumba şi Otilia Mantelers.

Liderul anului în Acţiuni Caritabile este Vlad Voiculescu. Fost ministru al sănătăţii şi medic implicat de mulţi ani în susţinerea bolnavilor de cancer, el a fondat MagiCAMP, pentru copiii diagnosticaţi cu cancer şi a reuşit să mobilizeze mii de oameni în susţinerea proiectul MagicHOME, un refugiu construit pentru părinţii copiilor bolnavi de cancer. În acţiuni caritabile s-au mai remarcat în 2017 liderii: Cristiana Ionescu fondatoarea Edulier şi Bogdan Tănasă, iniţiatorul Casa Share din Iaşi.

Liderul anului 2017 în Proiecte Sportive este Valeria Răcila van Groningen, cea care a făcut din alergat o adevărată modă, prin infiinţarea Asociaţiei Bucharest Running Club şi prin evenimentele care adună zeci de mii de alergători din toată lumea, an de an. Cei care au reuşit să facă din sport nu numai o necesitate pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor, ci un mod de viaţă benefic întregii familii sunt şi liderii: Raluca Fişer prin proiectul BikeFest şi Ivan Patzaichin prin mişcarea Rowmania a Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 23.

Liderul anului 2017 în Proiecte Culturale este Felicia Filip, cea care a transformat Opera Comică pentru Copii în locul preferat al familiilor din Bucureşti, care iubesc muzica, dansul, arta spectacolului pentru copii. Felicitări merită şi liderii Adrian Găzdaru – directorul Teatrului Excelsior, Mihai Mitrică, Vlad Ilicevici şi Laurenţiu Brătan iniţiatorii Minimest by Animest, precum şi Carmen Lopăzan şi Claudiu Maier fondatorii proiectului LittleImpro, prima trupă de teatru de improvizaţie pentru copiii din România.

Liderul anului 2017 în Educaţie este Corina Puiu, cofondator şi Director Executiv Teach for România, program care oferă şanse egale la o educaţie de calitate şi la o viaţă de calitate pentru fiecare copil din România. De asemenea, liderii în educaţie care s-au remarcat în 2017 sunt: Irene Arsene – directoarea Editurii Curtea Veche şi preşedinta Asociaţiei Curtea Veche, Maria Gheorghiu – cofondator şi director executiv al Asociaţiei OvidiuRo şi Oana Moraru – fondatoare a Centrului Educaţional Helikon şi al platformei educaţionale Voceaparintilor.ro. 

Liderul anului 2017 în Activităţi Extraşcolare este Călin Goia, fondator al Voltaj Academy, şcoala la care sute de copii din Bucureţti şi Cluj fac cu pasiune muzică, învaţă să cânte, să se exprime muzical, unde sunt îndrumaţi să îşi găsească propriul stil muzical. În 2017, s-au mai remarcat, prin proiectele de activităţi extraşcolare pe care le conduc Adriana Alionte – fondatoarea Shakespeare School şi Radu Anghel Vasilescu – Directorul General al Palatului Naional al Copiilor.

La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi au primit recunoaştere şi trei personalităţi care au influenţat viaţa a generaţii şi generaţii de copii şi părinţi: 

Lider de-o viaţă în Muzică este Virgil Popescu, compozitor, orchestrator, profesor de muzică şi instrumentist. Începând cu anii ’90, Virgil Popescu a compus peste 100 de cântece pentru copii,, dintre care cele mai cunoscute sunt piesele pentru emisiunea „Abracadabra”.

Lider de-o viaţă în Teatru de Animaţie este Cristian Pepino, regizor, scenarist, autor şi profesor în arta păpuşăriei. În cele peste 120 de spectacole de teatru regizate a dat viaţă personajelor din basme, arătând că teatrul de animaţie poate fi gustat la orice vârstă. El a dus păpuşile şi păpuşăria la rangul de operă de artă.

Lider Inspiraţional de-o viaţă este Marcel Iures, actor excepţional în teatru, film şi televiziune, o personalitate care s-a reinventat de-a lungul carierei sale, inspirând generaţii întregi. Marcel Iures joacă într-o piesă de teatru de animaţie pentru copii şi părinţi la Craiova şi a interpretat un rol remarcabil în filmul Octav, alături de copiii. Mai mult, este implicat în proiecte sociale, culturale şi de mediu în organizaţia Tăsuleasa Social.

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Lideraşi au mai fost decernate 5 premii speciale brand-urilor care au acordat o importanţă deosebită educaţiei copiilor şi părinţilor: Leadership în comunicarea părinţi  – şcoală – TELEKOM România, Leadership în comunicarea părinţi copii – NIVEA, Leadership pentru educaţie financiară – BANCA COMERCIALĂ Română, Leadership pentru implicarea civică – LIDL, Leadership pentru educaţie modernă – ORANGE  ROMANIA..

Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro. Evenimentul a fost transmis LIVE pe pagina de facebook Itsy Bitsy.

**************


Este evenimentul nostru anual in care aducem recunoastere oamenilor valorosi, care fac lucruri in beneficiul copiilor, lideri dedicati si pasionati, interesati cu adevarat sa ii ajute pe copii sa isi dezvolte lidershipul personal, pentru a reusi in viata. Pentru ca liderii de azi inspira generatia de maine, va asteptam la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi.