Elena Santos

 

Dragii mei, dragile mele,

sunt foarte fericită că v-ati oprit pe pagina mea. Sunt Elena Santos sau Helenita în frumoasa lume a bloggingului. Avem trei copii minunati (5, 10,15 ani), sunt soția unui bărbat extraordinar, cu bune si mai putin bune ca și mine de altfel. Sunt mămică preocupată de starea de bine a familiei mele.

De la General Manager de hotel de lux acum, sunt General Managerul căminului meu (doar că…eu ordon, eu execut :).

Mă încântă să îmi organizez casa, să decorez, să îmi plantez propriile legume pentru ca familia mea să se dezvolte sănătos și armonios, să aibă confort atat fizic cât și emoțional.

Mă bucură să împart cu voi din universul nostru, despre cum mi-am organizat casa, cum si ce gătesc, cum și cu ce curaț prin casă, ce trucuri aplic și functionează, dar mai ales cum îmi cresc si educ copiii.

Vă invit să îmi fiti alături când gătesc, când fac curățenie, când grădinăresc, când îmi organizez casa și timpul sau pur si simplu când  stau singură, cănd stuntem în doi sau cand avem activităti împreună cu copiii.

Nu, nu sunt perfectă, nu le știu eu pe toate, dar… cine le stie?!

Vă ofer idei, trucuri și sfaturi ajutătoare din experienta mea pentru a vă transforma și voi casa din haos într-un cămin organizat și primitor, cu buget redus si în timp record. Organizare prin minimalizare.

Am lansat și canalul meu de YouTube „Acasa cu mami” unde, pas cu pas, vă arăt cum fac eu să am un cămin fericit!

Sunt Elena si vă imbrătisez cu drag!

Fiti binecuvantati!

Spor si energie în tot ce faceti!

Helenita!