Ambitia de a invata singur, de a excela in ce iti propui, are rezultate uimitoare ce se premiaza la Webstock!

Acum un an, cochetam cu ideea de a-mi crea blog pentru ca imi spusese mie un destept pe care il admir,  Lorand Soares Zsasz ca viitorul este online. Bun si ce are de-a face cu mine, ex general manager de hotel actualmente mamica de trei? Pai are, ca am fost la conferintele lui despre vorbitul in public si acolo am invatat de explozia businessurilor online, blogging si vlogging. Au fost doar cateva cuvinte dar mi-au ramas cumva in cap.

Intr-o zi spalam farfuriile si mi-a venit ideea sa scriu despre jobul nevazut al mamicilor. Asa a luat nastere Acasacumami.ro dar si canalul de youtube Acasacumami apoi m-am documentat cat de mult am putut, m-am inscris in grupuri, am facut parte si inca fac din comunitati ce ulterior mi-au devenit familie!

Bine, bine dar care este legatura cu Webstock 2017?de la cratita la super conferita, cum se poate?

Tudorel Bezea a postat prima data pe blogul sau staupenet.ro despre experienta sa anul trecut la Webstock si mi-a placut. Apoi pe facebook am vazut promovari ale evenimentului si imi spuneam: Eleno, daca vrei performanta apuca-te de treaba si intr-o buna zi ai sa fii si tu acolo in sala…

Nu a trecut mult timp si mi-am zis sa incerc si eu sa ma inscriu ca blogger acreditat sa vad cu ochii mei cum sta treaba si la anul sa fiu deja un fenomen! Oare imi doresc prea mult. prea devreme? Why not! Aveau americanii o vorba(ca tot de la ei a plecat treaba cu on-linul) If there is a will there is a way! 

Abia astept sa vad cum sta treaba la evenimentul acesta  sa scriu despre corectitudine, ce sanse au tinerii bloggeri, mai ales bloggeri de parentig comparativ cu vedetele ce au in spate echipe intregi de dezvoltare a brandului!

See ya there, va spun dupa cum a fost!