Ambiția de a învața singur, de a excela în ce iți propui, are rezultate uimitoare ce se premiaza la Webstock!

Acum un an, cochetam cu ideea de a-mi crea blog pentru ca îmi spusese mie un deștept pe care țl admir,  Lorand Soares Zsasz că viitorul este online. Bun și ce are de-a face cu mine, ex. general manager de hotel, actualmente mamica de trei? Păi are, că am fost la conferintele lui despre vorbitul în public și acolo am învătat de explozia businessurilor online, blogging și vlogging. Au fost doar câteva cuvinte dar mi-au ramas cumva în cap.

Intr-o zi spalam farfuriile și mi-a venit ideea să scriu despre jobul nevăzut al mămicilor. Așa a luat nastere Acasacumami.ro dar si canalul de youtube AcasaCuMami, apoi m-am documentat cât de mult am putut, m-am inscris în grupuri, am facut parte si înca fac din comunitati ce ulterior mi-au devenit ca o familie!

Bine, bine dar care este legatura cu Webstock 2017?De la cratită la super conferita, cum se poate?

Tudorel Bezea a postat prima data pe blogul sau staupenet.ro despre experienta sa anul trecut la Webstock si mi-a placut. Apoi pe facebook am vazut promovari ale evenimentului si imi spuneam: Eleno, daca vrei performanta apuca-te de treaba si intr-o buna zi ai sa fii si tu acolo in sala…

Nu a trecut mult timp si mi-am zis să incerc si eu să mă înscriu ca blogger acreditat să vad cu ochii mei cum stă treaba si la anul ….hmm, să fiu deja un fenomen!

Oare imi doresc prea mult, prea devreme? Why not! Aveau americanii o vorbă(că tot de la ei a plecat treaba cu online-ul) If there is a will, there is a way! 

Abia astept să văd cum stă treaba la evenimentul acesta  să scriu ulterior despre corectitudine, despre ce sanse au tinerii bloggeri, mai ales bloggeri de parenting sau nișe noi comparativ cu vedetele ce au în spate echipe întregi de dezvoltare a brandului!

See ya there, va spun dupa cum a fost!

Sunt Elena și vă îmbrățisez cu drag!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.